Elandstraat 437 , 2513 HV , DenHaag
070-345 35 84

Werkwijze

Uw huisarts of medisch specialist heeft een diagnose vastgesteld en verwijst u door naar Van Dinter Den Haag voor een orthopedisch hulpmiddel. Of u komt op eigen initiatief naar Van Dinter Den Haag voor het aanschaffen van een orthopedisch hulpmiddel. Wat kunt u dan verwachten?

Stappen:

  • Intake;
  • Maatname;
  • Passen;
  • Leveren;
  • Evaluatie;
  • Nazorg.

Intake:
Indien u zelf bij ons binnen komt of via de arts bent verwezen, volgt eerst een uitgebreid gesprek.In dit gesprek wordt gevraagd naar uw persoonlijke gegevens, BSN nummer en Zorgverzekeringpolis. Dan wordt gevraagd wat uw hulpvraag is. Met aanvullende informatie van de arts en lichamelijke testen wordt de zorgvraag vastgesteld. Dan wordt gekeken welke artikelen voor u een oplossing kunnen zijn. Hierin worden werkzaamheden, hobby’s en cosmetiek ook meegenomen. Dan wordt gezamenlijk de keuze voor een product gemaakt.

Maatname:
Soms is dit eenvoudig door met een meetlint wat maten te nemen. Voor maatwerkproducten worden tekeningen of gipsmallen van het betreffende lichaamsdeel gemaakt. Dan worden ook afspraken gemaakt omtrent de uitvoering en kleur.

Passen:
Als een product binnen is of een basisvorm heeft komt u terug om het te passen. Sommige artikelen zijn direct gereed en kunnen meegenomen worden. Andere artikelen moeten eerst gepast worden, waarna ze netjes kunnen worden afgewerkt.

Leveren:
Als een product goed zit wordt het geleverd. Als er twijfel is over het aan- en uittrekken of het gebruik hiervan maken we afspraken over eventuele thuiszorg om u hierbij te helpen of voor een aantal sessies ergo- of fysiotherapie. Er wordt ook met u een controle/evaluatieafspraak gemaakt.

Evaluatie:
Ten allen tijde bent u welkom indien u nog vragen of klachten heeft. Standaard maken we een evaluatieafspraak. De afspraak is meestal telefonisch, echter is het ook mogelijk een fysieke afspraak in te plannen na een aantal dagen of weken om vast te stellen of aan uw zorgvraag is voldaan.

Nazorg:
Na de evaluatie is in principe de behandeling klaar. Maar u nog vragen/opmerkingen hebben of wanneer er een reparatie nodig blijkt dan leveren we uiteraard deze nazorg.

 

 продвижение сайта двух регионахbest family budget appbest software for personal financeкупити спінінг крокодил