Elandstraat 437 , 2513 HV , DenHaag
070-345 35 84

Steunzolen

U bent bij uw huisarts geweest voor uw voet klachten. Uw arts schrijft u steunzolen voor.  Aan de hand van deze verwijzing van maken wij voor op maat gemaakte steunzolen. Echter kunt u ook zonder verwijzing bij ons terecht.

Tijdens de aanmeetafspraak nemen we als eerst uw klacht door en geven we advies wat voor type steunzool u de beste oplossing kan bieden. Uiteraard wordt het soort materiaal en de type zool volledig afgestemd op het gebruik ervan.Steunzolen

De levertijd voor uw steunzolen bedraagt over het algemeen één week, waarbij we bij het afleveren van de steunzool u een persoonlijk draagadvies gegeven. Nadat u de zolen heeft aangeschaft geven wij eveneens veel aandacht aan de nazorg en bieden wij u 6 maanden garantie op uw steunzolen.

Steunzolen worden niet vanuit de basis verzekering, maar vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Wij adviseren u dan ook zelf van te voren na te gaan bij uw zorgverzekeraar of u in aanmerking komt voor een vergoeding. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden.

Download hier uw productfolder.

 

Instructievideo