Elandstraat 437 , 2513 HV , DenHaag
070-345 35 84

Pink Ribbon

Make a Wish en Stichting Opkikker

Van Dinter Den Haag sponsort Make a Wish en Stichting Opkikker met het Kind en Ziekenhuis kleur- en knutselboek.

Van Dinter Den Haag is officiƫle sponsor van de top zeilster Daphne van der Vaart

Op haar achtste is Daphne begonnen in de optimist (eenmans jeugdzeilboot) en op haar twaalfde  kwam ze in de optimisten kernploeg. Op haar 13e en 14e kwalificeerde ze zich voor het Europees  Kampioenschap. Toen ze te oud (en te groot) werd voor de optimist is Daphne overgestapt naar een laser 4.7 zeilboot. Erg lang duurde dit niet, want al vrij snel kwalificeerde ze zich voor het  traject van het Watersportverbond om naar de Jeugd Olympische Spelen te gaan in de Byte  klasse.

Daar gingen nog wel wat kwalificaties als het EK en het WK in de Byte aan vooraf voordat ze naar  de Jeugd OS mocht. De kwalificatie won Daphne en in 2010 nam ze deel aan de allereerste Jeugd  Olympische Spelen die ooit gehouden werden. Daar werd ze tweede en won ze zilver.

Na de zomer van 2010 stapte ze over naar de laser Radiaal en in deze klasse maakt ze sinds 2012   deel uit van de topzeilacademie. Een medaille winnen op de Olympische Spelen is haar  droomdoel is en ze is hard op weg om deze droom waar te maken. Ze focust zich nu op de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo.

Volg Daphne nu ook via haar social media kanalen:

Samen met Bewegingsvisie sponsort van Dinter Den Haag Handbiker Tim de Vries 

Door een ongeval op een trampoline in mei 1997 is Tim zijn linker onderbeen inclusief knie verloren (knie-ex articulatie). Trampoline springen deed hij destijds als sport en had net zijn debuut gemaakt in de hoogste klasse waarin hij het moest opnemen tegen de absolute top. Anderhalve week na het ongeval verliet hij het ziekenhuis, werkte hard aan zijn revalidatie en liep vier maanden later op een prothese. In de sportschool hield hij zijn conditie op peil, maar zocht al snel weer de competitie. Die vond hij in 2005 aanvankelijk in het roeien. In 2010 stapte hij over naar het handbiken.

Handbiker Tim de Vries staat nu als beste Nederlander derde op de Wereldranglijst.  Hij is in voorbereiding op de Paralympische Spelen in 2016 in Rio de Janeiro. Bewegingsvisie is zijn belangrijkste sponsor.

A-status
Binnen het jaar werd Tim de Vries uitgezonden naar zijn eerste Worldcup in Sydney, waar hij zowel in de tijdrit als in de wegwedstrijd een vijfde plaats veroverde. Hierdoor kwalificeerde hij zich voor de Wereldkampioenschappen Paracycling in Denemarken. Door vierde te worden in de wegwedstrijd behaalde hij een Paralympische nominatie. Hij krijgt de A-status bij NOC*NSF en een kwalificatie voor de Paralympische Spelen, maar kan in 2012 net geen startplaats afdwingen. Een teleurstelling, maar Tim traint keihard door en wint het Nederlands kampioenschap tijdrijden. Er volgt internationaal succes in Worldcups en op het WK. Alle pijlen zijn nu gericht op de Paralympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro

Vindt hier de belangrijkste prestaties van Tim tot nu toe!